Të shpejt, të sakt & të sigurt

fatlumi.egnatia

9 Reviews

Member since Jun 29, 2020
  • Address: Kmetoc, Gjilan, Albania

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media
Të shpejt, të sakt & të sigurt

Created with Sketch. Lumi i Shalës

Udhëtim në Lumin e Shalës nga Fierza përmes Liqenit të Komanit

0 reviews

Created with Sketch. Shëngjin

Super fundjavë në SHËNGJIN

0 reviews

Created with Sketch. Sveti Stefan, Tivat ,Perast ,Risan,Kotor, Budva

Vikend në ULQIN, BUDVA, KOTOR, RISAN, PERAST, SHËN STEFAN, TIVAT dhe SHKODËR

0 reviews

Created with Sketch. Ohër, Sstrugë, Shën Neum, Pogradec, Korçë

Vikend në OHËR, STRUGË, SHËN NAUM, POGRADEC, KORÇË

0 reviews

Review

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox