Lumi i Shalës

Lumi Shala dallohet me ujin e tij të kristaltë, lumi i Shalës është i pasur me një shumëllojshmëri peshqish por më i përhapuri është trofta, që rritet vetëm në ujrat e ëmbla.
Ngjyra e kaltër dhe e ftohtë e ujit është karakteristike e këtij lumi, shkëmbijt e thepisur që e rrethojnë, duken sikur prekin qiellin me dorë, lumi Shalës karakterizohet si i (dyti) me lumin më të pasur në Evropë. Vizitorët e shumtë e përshkruajnë si perlën e bukurive të Komanit e të Shqipërisë.

Egnatia Tours agjensioni i parë nga Kosova që organizoi oferta për në lumin Shala

Rezervoni vendin dhe përjeto udhëtimin e paharruar në një natyrë mahnitëse!

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox