from €37,00
Book Now

Vikend në ULQIN, BUDVA, KOTOR, RISAN, PERAST, SHËN STEFAN, TIVAT dhe SHKODËR

Created with Sketch. Sveti Stefan, Tivat ,Perast ,Risan,Kotor, Budva
Not Rated
Created with Sketch.

Duration

2 Ditë / 1 Natë

Created with Sketch.

Tour Type

Specific Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Overview

Vikend në ULQIN, BUDVA, KOTOR, RISAN, PERAST, SHËN STEFAN, TIVAT dhe SHKODËR ❗️

✔️ 2 Ditë / 1 Natë

⭕️Nisja çdo të SHTUNEN
⭕️Kthimi të DIELEN

HIGHLIGHTS

  • Nisjet cdo Vikend nese rezervohet numri i duhur.

Itinerary

Dita 1
NISJA NGA VENDET E CEKURA
🏛Vizitë qytetit të SHKODRËS
🏢 Akomodimi në hotel në Ulqin (hotel LLOLLA)
🍱 Darka , pas darkës kohë e lirë ( muzikë,argëtim )
Dita 2
Mëngjesi në Hotel 08:00-09:00
🏜 Vizitë në Sveti Stefan, Tivat ,Perast ,Risan,Kotor, Budva
☑️Kthimi për KOSOVË

Included/Excluded

  • Në çmim janë të përfshira :
  • 🚍 Udhëtimi me autobus komod
  • 🏢 Akomodimi në Hotel LLOLLA , Ulqin për 1 natë (Mëngjes, Darkë)
  • 🏝 Vizita e vendëve turistike Shkodër, Ulqin, Budva, Kotor, Risan, Perast, Shën Stefan dhe Tivat.
  • 🥤 Pije gjatë udhëtimit

Tour's Location

Created with Sketch. Sveti Stefan, Tivat ,Perast ,Risan,Kotor, Budva

FAQs

Nisjet:
Nisja nga Gjilani në ora ⏱06:30 (Teatri i Qytetit)
✔️ Nisja nga Ferizaji në ora ⏱07:10
(Hib Petrol afër autostrades)
✔️ Nisja nga Prishtina në ora ⏱08:00
(Rrethi flamurit)
✔️ Nisja nga Suhareka në ora ⏱08:40
(Parkingi afër hyrjes në autostradë)
✔️ Nisja nga Prizreni në ora ⏱9:10
( Rrethi afër stacionit të autobusave)

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
from €37,00

Organized by

fatlumi.egnatia

Member Since 2020

10 Reviews

You might also like

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox