from €60,00
Book Now

Super fundjavë në SHËNGJIN

Created with Sketch. Shëngjin
Not Rated
Created with Sketch.

Duration

3 ditë / 2 netë

Created with Sketch.

Tour Type

Specific Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Overview

Super fundjavë në SHËNGJIN

Itinerary

Included/Excluded

  • Transporti me autobus komod
  • Fjetja në Rafaelo Resort****
  • Mëngjesi dhe Darka
  • Çadra në plazh
  • Pishina

Tour's Location

Created with Sketch. Shëngjin

FAQs

A mund te bëjm rezervimin online?
Po, rezervimet tani mund t'i bëni edhe online duke bërë pagesen direkt me credit card ose duke paguar direkt ne banke.
Nisjet:
✔️Nisja nga Gjilani në ora 04:30
(Teatri Qytetit)
✔️Nisja nga Ferizaji në ora 05:00
(Hib Petrol-afër autostrades)
✔️Nisja nga Prishtina në ora 05:30
(Rrethi me Flamur)
✔️Nisja nga Suhareka në ora 06:20
(Parkingi afer autostrades)
✔️Nisja nga Prizereni në ora 07:00
(Rrethi Benafit)t.
Created with Sketch.
from €60,00

Organized by

fatlumi.egnatia

Member Since 2020

10 Reviews

You might also like

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox