from €32,00
Book Now

Vikend në OHËR, STRUGË, SHËN NAUM, POGRADEC, KORÇË

Created with Sketch. Ohër, Sstrugë, Shën Neum, Pogradec, Korçë
Not Rated
Created with Sketch.

Duration

2 Ditë / 1 Natë

Created with Sketch.

Tour Type

Specific Tour

Created with Sketch.

Group Size

Unlimited

Created with Sketch.

Languages

___

Overview

Vizita e vendeve turistike OHËR,STRUGË,SHËN NEUM,POGRADEC,
KORÇË

2 Ditë / 1 Natë

⭕️Nisja çdo të SHTUNËN
⭕️Kthimi çdo të DIELE

HIGHLIGHTS

  • Nisjet cdo Vikend nese rezervohet numri i duhur.

Itinerary

Dita 1
Dita 1 - e Shtunë
⭕️Nisja nga qytetet e CEKURA
🕌Vizitë Ohërit ( )
🏜Vizitë Shën Naum
🏝Vazhdojmë për Strugë (1h)
🏬Akomodimi në Hotel
🍱 Darka (20:00) , pas darkës kohë e lirë ( muzikë,argëtim ) dhe fjetje
Dita 2
Dita 2 - e Diele
🍱 Mëngjesi në Hotel 08:00-09-00
🏰Vizitë Korçës ( 2h )
🏰Vizitë Pogradecit ( 1.30h )
☑️ Vazhdojm drejtë KOSOVËS

Included/Excluded

  • ë çmim përfshihet
  • 💳Bileta vajtje-ardhje
  • ⭕️Qëndrimi në hotel 1 Natë
  • 🏢Fjetja: Hotel Diplomat
  • 🍲 Mëngjes dhe darkë
  • 🏝Vizita e vendeve turistike OHËR,STRUGË,SHËN NEUM,POGRADEC,
  • KORÇË
  • 🥤Pije gjatë udhëtimit

Tour's Location

Created with Sketch. Ohër, Sstrugë, Shën Neum, Pogradec, Korçë

FAQs

Nisjet:
✔️ Nisja nga Gjilani në ora⏱07:00 (Teatri i Qytetit)
✔️ Nisja nga Prishtina në ora ⏱08:00
(Rrethi flamurit)
✔️ Nisja nga Ferizaji në ora ⏱08:30
(Hib Petrol afër autostrades)
Rezervimet: ☎️ +383 45 291 045 ☎️ +383 44 200 744

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
from €32,00

Tour Packages

Organized by

fatlumi.egnatia

Member Since 2020

10 Reviews

You might also like

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox